Steun ons!

Bouw mee en investeer in kunst en cultuur in Zwolle

De unieke sfeer maar vooral onze eigen identiteit, toegankelijkheid, gastvrijheid en de manier waarop alle partners binnen XYZ-AREA elkaar ondersteunen en aanvullen, biedt enorm veel voordelen. XYZ-AREA biedt een uitdagende omgeving op prachtige locaties in Zwolle. Steun je ons ook in onze missie om cultureel Zwolle levendiger te maken?

Biedt het Zwolse Kapitaal de kans om te groeien

Help en bouw mee aan een kleurrijker Zwolle. Met andere creatieve ondernemers, bedrijven uit de regio en onderwijsinstellingen, willen wij plekken creëren die tot de verbeelding spreken. Die verwonderen en uitnodigen tot deelname. Waar ruimte wordt geboden aan studenten van de creatieve opleidingen, recent afgestudeerden en gevestigde orde. Om zich te ontwikkelen, te verbinden en wortel te schieten in de stad waar ze opgeleid worden, werkzaam zijn of zullen zijn. Zo werken we samen aan een sterker Zwolle. Waar het Zwolse kapitaal gekoesterd wordt en de kans krijgt zich te ontpoppen als permanente waarde van de stad.

Steun ons!

De XYZ-AREA bestaat bij de gratie van de partners en sponsoren die dit initiatief ondersteunen. Jouw steun is daarom onmisbaar en erg belangrijk. Je kunt ons op verschillende manieren steunen, als bedrijf maar ook als particulier. Je investeert op deze manier niet alleen in XYZ-AREA maar in een levendiger kunst- en cultuurklimaat van Zwolle. Wij investeren met jouw hulp in meer ruimte voor makers, denkers en het ruimtelijk experiment. Daar is durf voor nodig maar ook middelen om die durf om te zetten in concrete tastbare resultaten.

Ga je het avontuur met ons aan? Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen contact met je op!

  • Bedrijven: kunnen het volgende voor ons betekenen: hulp bij aanschaf en modificatie zeecontainers en investering in programma. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

  • Vrienden van XYZ-AREA (particulieren & bedrijven): voor slechts 30 euro per jaar word je Vriend van XYZ-Area en ondersteun je ons en onze missie. Je krijgt hiervoor 1x Vriendenpas. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen, krijgt previews en een VIP behandeling bij evenementen, bent een graag geziene gast op de jaarlijkse borrel die wij organiseren. Bedrijven kunnen voor meerdere personen vriendenpassen aanvragen.


2345

 

  • Donaties: Wil je Stichting XYZ-AREA steunen zonder dat je daar een specifieke tegenprestatie voor ontvangt? Alle giften, hoe klein of groot dan ook zijn van harte welkom. Stichting XYZ-AREA zal jouw schenking op passende wijze inzetten voor om onze ambities waar te maken. Een gewone gift maak je gemakkelijk over via je eigen bank op rekeningnummer:
    NL93 RABO 0340 3671 t.n.v. Stichting XYZ-AREA.